Vakuutuskone.com

Jotta valitseminen ei olisi niin vaikeaa.

Kotivakuutuksien pikavertailu

Valitse alla olevista vaihtoehdoista itseäsi lähinnä oleva vaihtoehto saadaksesi esimerkkivertailutiedot kotivakuutuksista. Tulokset esitetään taulukossa valintojesi perusteella. Jos suunnittelet keskittäväsi vakuutus- ja pankkipalvelusi yhteen yhtiöön, voit keskittämisvaihtoehdon valitsemalla nähdä myös keskittämishinnat.

Kotivakuutusten pikavertailua rakennetaan. Lopputuotetta odotellessa lue vaikkapa mitä vakuutustuotteita eri vakuutusyhtiöt tarjoavat:

LähiTapiola tarjoaa kotivakuutuksia kerros- ja rivitaloihin, paritaloihin, omakotitaloihin sekä kimppa- ja soluasuntoihin. Vakuutuspaketteja on neljä erilaista; Loisto (irtaimistolle), Laaja, Perus sekä Suppea.

Ifiltä voi ostaa kotivakuutuksen kerros- ja luhtitaloon, sekä rivi- ja paritaloon. Vakuutuspaketteja on kolme erilaista; Laajaplus, Laaja sekä Perus.

Turvalla on kotivakuutuksia heille, jotka asuvat joko kerros- tai rivitalossa, kuten myös omakotitalossa, sekä erikoispaketti 18-26-vuotiaille. Vakuutuksen voi ottaa myös vapaa-ajanasunnolle.

Pohjola Kotivakuutuksesta, OP:sta, voi hankkia kotivakuutuksen niin omakotitaloon kuin kerrostaloon, tai rivitaloon, mökille, paritaloon, ja erikoisuutena Pohjola Kotivakuutuksella on oma vakuutustuote vuokranantajalle. Lisäturvaa voi saada arvotavaravakuutuksella.

Fennian, johon nykyisin kuuluu myös Folksam, vakuutustuotteilla voi vakuuttaa kerros- ja rivitalon, omakotitalon, sekä vapaa-ajan asunnon. Niihin voi liittää myös vastuuvakuutuksen sekä oikeusturvavakuutuksen.

Pohjantähtiturvan kotivakuutus kattaa kodin irtaimiston, ja huoneistoturvalla esimerkiksi sisustus- ja parannustyöt (esim. parketin asentaminen). Lisäksi Pohjantähdeltä voi tilata vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen.

Vertailun tiedot

Vertailun tiedot perustuvat julkisesti tarjolla oleviin yleisluontoisiin tietoihin. Esitetyt tiedot ovat viitteellisiä ja varmennetut tiedot saadaksesi, kuten myös vakuutussopimuksen solmiaksesi, tulee sinun ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön. Vakuutuskone ei anna suositusta tietyn vakuutuksen hankkimiseksi.