Vakuutuskone.com

Jotta valitseminen ei olisi niin vaikeaa.

Usein kysytyt kysymykset

Vakuutuskone tarjoaa riippumatonta yleisluontoista tietoa vakuutuksista, säästötileistä sekä lainoista. Katselet tällä hetkellä Vakuutuskoneen ensimmäistä versiota, joka tarjoaa mahdollisuuden vertailla säästötilejä sekä antaa viitteellistä tietoa koti- ja autovakuutuksista. Kotivakuutuksista voit myös saada juuri sinun tarpeitasi vastaavat vertailutiedot kotivakuutustarjonnasta. Vakuutuskone ei suorita vertailua, vaan ainoastaan antaa vertailua varten tarvittavat tiedot. Sinun tulee itse päättää mikä tuote on juuri sinun tarpeisiisi sopivin.

Vakuutuskoneen on tarkoitus auttaa juuri sinua tekemään oikeita päätöksiä vakuuttamisesta, säästämisestä sekä lainoista. Vakuutuskoneen tiedot perustuvat vakuutusyhtiöiden sekä pankkien julkisesti tarjolla oleviin yleisluontoisiin tietoihin.

Miten keräämme tiedot?

Vakuutuskoneen tiedot ovat kerätty pankkien ja vakuutusyhtiöiden julkisesti saatavista tiedoista. Tietojen keruu sekä päivitys tapahtuu osittain automaattisesti, osittain käsin. Omilla tiedoillasi tapahtuvat tiedonhaut tapahtuvat automaattisesti, ja keräämme yhtiöiden tarjoamat tiedot suoraan koneellisesti.

Koska tietojen tarkkuus riippuu pankkien ja vakuutusyhtiöiden itsensä antamista tiedoista, emme ota vastuuta ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta. Tiedoista vastaavat pankit ja vakuutusyhtiöt. Vaikka tietomme siis perustuvat yhtiöiden itsensä ilmoittamiin tietoihin, ovat ne silti luonteeltaan viitteellisiä, ja tietojen lopullinen tarkkuus tulee tarkistaa viimeistään ostopäätöstä tehtäessä yrityksiltä itseltään.

Miksi kaikki palveluntarjoajat eivät ole mukana?

Pyrimme keräämään tiedot tasapuolisesti kaikilta markkinoilla olevilta yrityksiltä. Kaikissa tapauksissa tarvittavia tietoja ei kuitenkaan ole julkisesti saatavilla. Tällöin emme valitettavasti voi antaa kyseistä yritystä koskevia tietoja palvelumme kautta.

Onko tiedoissa korjattavaa?

Tietomme ovat kerätty suoraan pankkien ja vakuutusyhtiöiden julkisesti esittämistä tiedoista. Keräämme tiedot osittain automaattisesti, osittain käsin. Vaikka päivitämme tietoja säännöllisesti, saattaa käydä niin, että yksittäistapauksessa jokin yhtiö on muuttanut tietoja, emmekä ole vielä ehtineet päivittää tietoja vastaamaan uutta tilannetta. Kaikki tieto ei myöskään välttämättä ole julkisesti saatavilla, jolloin emme voi kyseistä tietoa näyttää.

Jos löydät palvelustamme tiedon, joka mielestäsi on väärin, olemme kiitollisia jos kertoisit siitä myös meille antamalla palautetta jokaiselta sivulta löytyvän anna palautetta -linkkien kautta.